اخذ ویزای ایران به صورت تضمینی

برای دریافت مشاوره رایگان ویزای ایران همین حالا با ما تماس بگیرید
۰۲۱ - ۶۶۰۸۷۵۴۹

نظر مسافران ما را بخوانید

از مجموعه و مدیریت بسیار قوی سفریار کمال تشکر دارم که در همه مراحل ویزای ایران در کنار دوستان ما بودند و با راهنمایی های بسیار خوب مجموعه توانستیم ویزای ایران را برای دوستان اخذ نماییم.

جناب آقای بهادری تبریزی

از تمامی بچه های تیم سفریار که توانستن ویزای ایران را برای دوستان فرانسوی ما تهیه کنند کمال تشکر رو دارم که در کمترین زمان بهترین خدمات را به دوستان ما ارائه دادند.آرزوی سعادتمندی برای مجموعه شما دارم.

جناب آقای احمدی

تشكر ميكنم از كادر قوی و مديريت سفریار كه در كمترين زمان و با بيشترين و بهترين كيفيت خدمت رسانی كردند و امروز ويزای شينگن آلمان رو دريافت كردم. از بابت آسودگی و سهولت انجام کار بسیار سپاسگزارم.

سدکار خانم عبدالله زاده

اطلاعات تکمیلی جهت ویزای ایران

درباره ایران

جاذبه های تاریخی و فرهنگی فراوانی که در کشور ایران قرار گرفته، این کشور را به عنوان یک کشور فوق العاده در منطقه خاورمیانه برای جذب اتباع خارجی به دلایل مختلف، مطرح کرده است. سالانه توریست های بسیار زیادی از سراسر دنیا راهی ایران می شوند تا از جاذبه های طبیعی و تاریخی موجود در این کشور دیدن نمایند. این جاذبه ها در نوع خود بی نظیر بوده و در هیچ کجای دنیا نظیر آن ها یافت نمی شود. آنگاه که معماری و هنر و طبیعت با هم در یک مکان جمع شوند، زیبایی وصف ناپذیری را فراهم می‌ کنند و توصیف آن کمی سخت می شود.

علاوه بر جاذبه های گردشگری و توریستی، جاذبه های مالی و تجاری نیز از جمله جذابیت های کشور ایران است که سرمایه گذاران را برای سرمایه‌گذاری در ایران تشویق می‌ کند. اخذ ویزای ایران به منظور سفرهای مختلف به این کشور انجام می‌شود تا از تمامی ظرفیت‌ های موجود در این کشور از موقعیت ‌های سرمایه‌گذاری گرفته تا جاذبه های تاریخی استفاده کافی برده شود.

چرا ویزای ایران

اخذ ویزای ایران برای بسیاری از افراد نوعی آرزو به حساب می آید. سفر به کشوری فوق العاده از لحاظ فرصت های سرمایه گذاری و یا جاذبه های توریستی می ‌تواند به شما سودهای کلان مالی و روحی را برساند. در واقع می توان گفت شما با اخذ ویزای ایران به یک کشور تاریخی و در عین حال پر جاذبه سفر خواهید کرد و به همین علت می توانید با کوله باری از تجربه از ایران خارج شوید. به همین علت است که گفته می‌شود توجه به ویزای ایران به عنوان یک سفر خارجی چه برای سفرهای توریستی یا سفرهای تجاری باشد می‌تواند مفید به نظر برسند.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

قوانین دریافت ویزای ایران

قوانین مختلفی برای دریافت ویزای ایران وجود دارد. برای مثال افرادی که تبعه اسرائیل هستند نمی توانند اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. همچنین شهروندان آمریکایی عموما با سختگیری هایی به منظور ورود به خاک ایران مواجه هستند. حتی ممکن است یک فرد که تبعه آمریکا باشد، اقدام به اخذ ویزای ایران نموده پس از مراجعت به کشور ایران در فرودگاه از ورود به کشور جلوگیری به عمل آید.

به غیر از این موارد در مورد تبعه کشورهای مختلف دیگر هیچ گونه سختگیری وجود نداشته و حتی صدور روادید ایران در فرودگاه های بین المللی این کشور نیز صورت می پذیرد. البته صدور ویزای فوردگاهی نیز برای شهروندان برخی کشورها امکان پذیر نیست؛ اما جای نگرانی برای این افراد نیز وجود ندارند و می توانند با مراجعه به سفارت ایران اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند.

عدم نیاز به اخذ ویزای ایران توسط چند کشور که با ایران اقدام به لغو روادید کرده ‌اند نیز باعث شده تا جذابیت سفر به ایران برای افراد بیشتر شود. همچنین باید بدانید که افراد غیر ایرانی برای ورود به مناطق آزاد مثل کیش و قشم نیاز به اخذ ویزا ندارند اما برای بیش از ۱۴ روز باید حتماً برای این افراد ویزا تهیه شود.

انواع ویزای ایران

13 نوع ویزای ایران در حال حاضر صادر می شود که هر کدام از آن ها شرایط و ویژگی های خاص خود را دارند:

  • ویزای توریستی
  • ویزای زیارتی
  • ویزای سیاسی
  • ویزای خبری
  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای ورزشکاران
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج و اقوام
  • ویزای ویژه پرسنل هواپیما و قطار
  • ویزای ویژه کارشناسان
  • ویزای ویژه اتباع خارجی مقیم ایران که قصد بازگشت دارند.
  • ویزای خروج

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

شرایط دریافت ویزای ایران

برای شهروندان اکثر کشورهای دنیا شرایط خاصی برای اخذ ویزای ایران وجود ندارد و این شهروندان می‌ توانند به راحتی با حضور در فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزا نمایند. البته برای تعداد محدودی از کشورها، مشکلات و محدودیت هایی برای اخذ ویزای ایران ویجود دارد. بهتر است این شهروندان قبل از سفر به کشور ایران با این محدودیت و مشکلات آشنا شوند.

یکی از مشکلات و محدودیت هایی که برای توریست ها قرار گرفته این است که اگر فرد تبعه کشور آمریکا، انگلستان و یا کانادا باشد باید حتماً با تور های معتبر مسافرتی به کشور ایران سفر کند. آن هم به شرطی که تمامی برنامه سفر و محل های اقامت به وزارت امور خارجه تحویل داده شده باشد. همچنین تعدادی از کشورها نیز مثل افغانستان، سومالی، بنگلادش و… نمی توانند از خدمات صدور ویزای ایران در فرودگاه استفاده کنند و باید حتما قبل از سفر به این کشور اقدام به اخذ ویزا نماید.

چگونگی دریافت ویزای ایران

به جز تبعه های کشورهای انگلستان، آمریکا و کانادا، شهروندان دیگر کشورها به سادگی هر چه تمام تر می توانند با مراجعه به سفارت و کنسولگری ایران در محل اقامت شان اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. حتی اگر شما تبعه کشور هایی که به آنها اجازه اخذ ویزا در فرودگاه داده نمی ‌شود نباشید، می توانید تنها با پاسپورت به ایران سفر کنید و در فرودگاه های مشخص شده اقدام به اخذ ویزای ایران نموده و وارد خاک ایران شوید.

تنها کافی است مدارک مورد نیاز که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد به همراه داشته باشید و مبالغ قابل پرداخت را به سفارت یا کنسولگری ایران بپردازید. به همین سادگی شما می توانید یکی از هیجان انگیزترین سفرهای توریستی یا تجاری خود را به ایران داشته باشید.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

مدارک لازم دریافت ویزای تجاری ایران

یکی از پرکاربردترین ویزا های درخواست شده برای ایران ویزای تجاری ایران است. با توجه به فرصت های سرمایه گذاری فوق العاده عالی در ایران و برگزاری نمایشگاه های متعددی که در این کشور برای جذب سرمایه گذاران خارجی انجام می شود بسیاری از افراد با سفر به ایران اقدام به سرمایه گذاری در این کشور و یا تجارت با شرکت های مختلف ایرانی می نمایند. این افراد علاقه مند هستند تا بازدهی سرمایه گذاری فوق العاده ای را نصیب خود نمایند که در ایران تمامی شرایط بریا آن مهیا است.

یکی از ویژگی‌ های مهم سرمایه‌ گذاری در ایران که باعث شده تا ویزای ایران برای سفر های تجاری از جذابیت بسیار زیادی برخوردار باشد این است که شما به عنوان یک سرمایه گذار غیر ایرانی با هزینه های اندکی می توانید در کشور ایران سرمایه‌ گذاری نمایید.

در ادامه به مدارکی که باید برای اخذ ویزای ایران به منظور سفرهای تجاری به همراه داشته باشید اشاره می کنیم:

  • داشتن گذرنامه و ارسال اسکن گذرنامه معتبر
  • به همراه داشتن دعوتنامه در زمان مراجعه به سفارت یا اسکن دعوتنامه در درخواست های اینترنتی
  • تاییدیه هتل یا محل اقامت در ایران
  • ارائه اطلاعات دقیق از دعوت کننده:
    • مشخصات شرکت دعوت کننده مثل اسم شرکت، شماره ثبت شرکت، آدرس و شماره تلفن دقیق شرکت
    • ارائه کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
    • مشخصات دقیق مدیرعامل شرکت دعوت کننده از جمله نام و نام خانوادگی به همراه کپی یا اسکن کارت ملی و شناسنامه، آدرس منزل و تلفن منزل

مدارک لازم دریافت ویزای توریستی ایران

تاریخ، فرهنگ و تمدن کشور ایران است که باعث شده تا ویزای ایران به منظور سفرهای توریستی از جمله پرکاربرد ترین و پرطرفدارترین انواع ویزا این کشور به شمار آید. به همین علت است که در حال حاضر اخذ ویزای توریستی ایران از دیگر ویزاها در این کشور با استقبال بیشتری مواجه است. شهروندان کشورهای مختلف که به گردشگری علاقه مند هستند سعی می کنند حتما سری به شهرهای مختلف کشور پهناور ایران بزنند و از جاذبه های مختلف قرار گرفته در جای جای این کشور استفاده کنند.

مشخص است که با دریافت یک ویزای ایران که تنها مدت ۳۰ روز اعتبار دارد نمی‌ توان تمام این کشور را دید و جاذبه های آن را لمس کرد. باید با یک برنامه‌ ریزی دقیق، باردید از بهترین جاذبه ها را در برنامه سفر به ایران قرار داد.

 

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

در ادامه با مدارکی که برای اخذ ویزای ایران به منظور سفرهای توریستی نیاز خواهید داشت اشاره می ‌کنیم. این مدارک را باید در زمانی که به کنسولگری ایران مراجعه می‌ کنید تحویل مسئولان این کنسولگری دهید.

  • مدارک مورد نیاز میزبان یا دعوت کننده:
  • کپی یا اسکن شناسنامه و کارت ملی
  • آدرس و شماره تلفن محل زندگی و محل کار
  • مشخص شدن شغل میزبان و سابقه کاری
  • مدارکی که از خود توریست مورد نیاز است:
  • پاسپورت و عکس به همراه کپی یا اسکن
  • آدرس دقیق محل زندگی فرد در کشور تابعه
  • تاییدیه شغلی

شرایط دریافت دعوتنامه ویزای ایران

داشتن دعوتنامه برای سفر به ایران به شما کمک می کند تا برخی از مراحل اخذ ویزای ایران را ساده تر طی نمایید و در نتیجه روند دریافت ویزا برای شما با سهولت بیشتری سپری خواهد شد. به همین علت است که پیشنهاد می شود در صورتی که می توانید از آشنایان و یا شریکان تجاری خود در ایران بخواهید تا با مراجعه به وزارت خارجه ایران، مراحل تهیه دعوتنامه برای شما را طی کنند.

این مراحل عموماً ۵ روز کاری زمان برده و شما با دریافت این دعوتنامه می توانید با مراجعه به کنسولگری ایران در محل اقامت خود، اقدام به اخذ ویزای ایران نمایید. دعوت نامه ها با توجه به انگیزه سفر شما به ایران متفاوت بوده و ممکن است تجاری یا توریستی باشند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع خارجی

دریافت ویزای ایران همانطور که گفته شد بستگی به نوع سفر و کشوری دارد که افراد تبعه آن هستند. همانطور که گفته شد ویزای ایران برای سفر های توریستی و تجاری از پرطرفدارترین ویزاها هستند اما تاثیر کشوری که فرد می ‌خواهد از آن کشور به ایران سفر کند نیز بسیار زیاد بوده و روند اخذ ویزای ایران را متفاوت می‌ کند.

اتباع خارجی برخی از کشورها نیاز به اخذ ویزای ایران ندارند. این شهروندان می‌ توانند بدون داشتن ویزا و تنها با استفاده از پاسپورت راهی کشور ایران شده و به سادگی وارد فرودگاه شده و از آن خارج شوند و در ایران به گردش بپردازند. برخی از کشورهایی که تعداد بسیار زیادی هستند نیز می توانند با مراجعه به فرودگاه های مشخص شده در ایران در این فرودگاه ها ویزای ایران را دریافت کنند.

دسته دوم گروه هایی هستند که با محدودیت هایی مواجه اند که خود این دسته به دو گروه تقسیم می شود. گروه اول گروهی هستند که شهروندان این کشورها نمی توانند در فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزا نمایند و باید قبل از سفر به این کشور با مراجعه به کنسولگری یا سفارت ایران در محل اقامتشان اقدام به اخذ ویزا نمایند. در نهایت گروه دوم این دسته سه کشور آمریکا، کانادا و انگلستان کشورهایی هستند که عموما نیاز به زمان بیشتری برای اخذ ویزا ایران دارند و باید تمامی استعلامات و بررسی‌ های مختلف در مورد شهروندان این کشورها انجام شود.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

دریافت ویزای ایران برای اتباع افغانستانی

شهروندان افغان علاقه زیادی برای سفر به ایران دارند. انگیزه ‌های متفاوتی برای سفر به ایران برای مردم افغانستان وجود دارد که از مهمترین آنها کار و تحصیل است. با توجه به اینکه اکثر مردم افغانستان به زبان فارسی تکلم می‌ کنند، مشکلی برای سفر به ایران نداشته و به همین علت جذابیت های این کشور برای تحصیل کار و اقامت بیشتر می شود. دانشجویان بسیار زیادی از افغانستان راهی دانشگاه های برتر ایران شده و با اخذ ویزای ایران به منظور سفرهای تحصیلی در این کشور تحصیل می کند. علاوه بر این کارگران زیادی نیز از کشور افغانستان راهی ایران شده اند تا با حضور در بازار کار این کشور، اقدام به فعالیت نمایند.

هرچند در گذشته دریافت ویزای ایران برای مردم افغانستان تنها از طریق ایستادن در صف های طولانی جلوی کنسولگری ایران مهیا بود اما امروزه می‌ توانند با مراجعه به سایت های معتبر اینترنتی اقدام به اخذ ویزای ایران با استفاده از سامانه الکترونیکی صدور ویزای ایران برای اتباع افغانستان کنند. وزارت خارجه ایران و کنسولگری ایران در افغانستان تلاش کرده با این کار کمک شایانی به بهبود صدور ویزای ایران برای مردم افغانستان کند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع عراقی

مردم عراق با انگیزه ‌های متفاوتی راهی کشور ایران می شوند. این انگیزه ها عموماً زیارتی، سیاحتی و در بعضی موارد تحصیلی هستند. با توجه به اینکه اکثر مردم شیعه در عراق علایق خاصی به امام رضا دارند، همه ساله بسیاری از شهروندان عراقی راهی مشهد مقدس می‌ شوند. به همین منظور است که دولت ایران با فراهم آوردن شرایط صدور ویزا در فرودگاه برای شهروندان عراقی کمک می کند تا سفر به مشهد مقدس برای شهروندان عراقی با سهولت بیشتری انجام شود. افرادی که می خواهند برای زیارت به مشهد سفر کنند، نیاز به مراجعه به سفارت یا کنسولگری ایران در کشور عراق نداشته و در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد روادید خود را دریافت خواهند کرد. البته ناگفته نماند که برای سفر به دیگر شهرهای ایران به عنوان آغاز سفر، حتما باید شهروندان عراقی با مراجعه به کنسولگری سفارت ایران در کشور عراق اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ایران توسط مردم عراق همانند دیگر کشورها بوده با این تفاوت که سفارت ایران موظف است سختگیری کمتری برای صدور روادید برای شهروندان عراقی داشته باشد.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

نکاتی در رابطه با اخذ ویزای ایران

سعی کنید قبل از سفر به ایران در مورد قوانین کشور اطلاعات جامع و کامل را به دست آورده باشید تا در هنگامی که به این کشور سفر می کنید قوانین آن را رعایت نمایید. در صورتی که شما نتوانید قوانین کشور ایران را به درستی اجرا کنید، ممکن است توسط محاکم قضایی محاکمه شده و محکوم شوید.

همچنین توجه داشته باشید که ویزای ایران مهلت ۹۰ روزه دارد که تنها ۳۰ روز مهلت حضور در کشور ایران است. در واقع شما ۹۰ روز مهلت دارید تا وارد کشور ایران شوید و پس از ورود تنها ۳۰ روز اجازه ماندن در این کشور را خواهید داشت. در صورتی که نیاز داشته باشید می توانید چند روز قبل از اتمام ویزا اقدام به تمدید ویزای ایران نمایید.

بهتر است بدانید که ویزاهای سه ماهه و شش ماهه و یکساله ایران نیز وجود دارد که در صورتی که شما اقامت بلند مدتی را در ایران داشته باشید می توانید اقدام به اخذ ویزای ایران به صورت بلندمدت نمایید.

قوانین ویزای ایران به‌صورت بلندمدت

استفاده از ویزای بلند مدت برای افرادی مناسب است که مدت زمان بیشتری در ایران اقامت دارند. توصیه می‌ شود افرادی که برای کار به ایران آمده ‌اند و مدت زمان زیادی مثل ۳ ماه یا حتی یک سال در ایران اقامت دارند، از ویزای بلند مدت ایران استفاده کنند.

برای صدور این ویزا دولت ایران به اینکه فرد شهروند چه کشوری است توجه می کند. همچنین سفرهایی که فرد در سال گذشته به ایران داشته و میزان تمدید ویزا نیز از جمله پارامترهایی است که برای صدور ویزای ایران به صورت بلندمدت مورد توجه قرار می گیرد. این ویزاها به صورت سه ماهه، شش ماهه و یکساله هستند و به فرد کمک می‌کند تا در طول اقامت در ایران نیاز به تمدید متناوب ویزای خود نداشته باشد.

چگونگی تمدید ویزای ایران

اگر سفر شما به ایران بیش از ۳۰ روز به طول می انجامد، شما نیاز دارید تا ویزای ایران خود را تمدید نمایید. برای این کار باید به پلیس اتباع خارجی در ایران که در شهرهای بزرگ این کشور قرار دارد مراجعه کرده و اقدام به تمدید ویزای خود را انجام دهید.

بهتر است برای این کار حتما سه روز قبل از اتمام مدت ویزا به پلیس اتباع خارجی در ایران رفته و مدارک مورد نیاز را با خود به همراه ببرید. ناگفته نماند که اگر با ویزای تجاری وارد ایران شده اید، به منظور تمدید ویزای ایران حتما باید درخواست نامه تمدید مهلت اقامت در ایران توسط میزبان تجاری خود را به پلیس اتباع خارجی ارائه دهید تا تمدید ویزای ایران شما انجام شود.

  • فرم درخواست تمدید ویزا
  • عکس 6*4 دو عدد (بانوان باید عکس محجبه با روسری داشته باشند)
  • پاسپورت به همراه کپی از صفحات آن
  • ویزا به همراه کپی
  • تمبر ورودی
  • پرداخت هزینه تمدید ویزا

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

ویزای ایران برای زائران

یکی از جاذبه های اصلی برای شیعیان غیر ایرانی که باعث می شود تا به ایران سفر کنند، وجود بارگاه منور امام رضا در ایران است. به همین علت است که دولت ایران شرایط مناسبی را برای حضور زائران نیز فراهم آورده تا زائران با آسودگی به ایران سفر کنند. فرودگاه شهید هاشمی نژاد نیز با ارائه ویزای فرودگاهی ایران به این موضوع کمک می کند

اعتبار ویزای ایران

اعتبار ایران 90 روزه بوده و باید تا قبل از اتمام ویزا فرد به ایران وارد شود. در صورت ورود به ایران نیز، تنها 30 روز مجاز به حضور در ایران بوده و حتی اگر از اعتبار ویزا نیز زمان باقی مانده باشد، باید خاک ایران را ترک کند و یا اقدام به تمدید ویزای ایران نماید.